Cere oferta Cere oferte
Vacante

MYKONOS BLANC

5 stele

   Ornos, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere MYKONOS BLANC, Ornos, Grecia

Website
www.mykonosblanchotel.com

Drinks & Food
Cel mai nou plus al hotelului este un restaurantul a la carte – Pasaji - care ofera mancaruri unice chiar pe plaja. Un loc estival, cu un decor subtil si personalitate de exceptie, cu scaune confortabile si o bucatarie deschisa. Pasaji Beach Bar serveste cocktailuri racoritoare si un meniu sugestiv intr-o atmosfera de vara cu sezlonguri si umbrele de soare. Restaurantul Kuzina ofera mancaruri gatite cu cele mai pure ingrediente, retete traditionale locale. Trattoria Farina, este mic restaurant italian, unde va puteti bucura de retete italiene autentice intr-un cadru elegant, modern.

Localizare
Mykonos Blanc 5* este localizat chiar pe plaja Ornos Beach, la doar cateva minute cu masina (2,5 km) de cosmopolitul oras, Mykonos si de principalele plaje ale insulei. Farmacii, supermarket, restaurante si cafenele sunt in apropiere. Datorita locatiei avantajoase, plaja din Ornos este locul ideal pentru a inota pana dupa-amiaza tarziu. Aeroportul se afla la 4,5 km, portul la 3 km, noul port la 4 km.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.