Cere oferta Cere oferte
Vacante

Wonders Boutique Hotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Wonders Boutique Hotel, Oranjestad, Aruba

Avand o piscină in aer liber alimentată de un izvor natural, acest hotel destinat exclusiv adulților este la mai puțin de 2 km de centrul orașului Oranjestad. Se oferă acces gratuit la internet de mare viteză și un serviciu gratuit de transfer zilnic la plajă.

Camerele spațioase de la Wonders Boutique Hotel Aruba oferă TV cu ecran plat și frigider. Un minibar care conține vin, bere și băuturi răcoritoare este reaprovizionat zilnic.

Micul dejun este servit la Wonders Boutique in fiecare dimineață, folosind ingrediente locale și ierburi din grădina proprie a hotelului. Zona de mic dejun acționează ca un colț de lectură in restul zilei.

Plaja Eagle este la mai puțin de 10 minute de hotel, iar Sanctuarul de Păsări Bubali este la mai puțin de 8 km. Hotelul oferă in fiecare dimineață un serviciu de transfer gratuit la Eagle Beach și Palm Beach.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Wonders Boutique Hotel, Oranjestad, Aruba