Cere oferta Cere oferte
Vacante

Talk of the Town Hotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Talk of the Town Hotel, Oranjestad, Aruba

Acest hotel din Aruba oferă camere cu cuptor cu microunde și frigider. Hotelul se află la 1,6 km de Aeroportul Internațional Regina Beatrix și oferă piscină in aer liber și Wi-Fi gratuit in zonele publice. Toate camerele de la Talk of the Town Beach Club au TV prin cablu și baie privată. Camerele au un decor tropical și ferestre mari. Oaspeții de la Talk of the Town pot să ia masa la restaurantul de la piscină, care este deschis pe tot parcursul zilei sau să ia o băutură la barul din hol. Hotelul se află la mai puțin de 10 minute pe jos de Oranjestad, unde se găsesc magazine și restaurante. Hotelul este la mai puțin de 10 minute cu mașina de Marea Caraibelor.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Talk of the Town Hotel, Oranjestad, Aruba