Cere oferta Cere oferte
Vacante

Manchebo Beach Resort and Spa

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Manchebo Beach Resort and Spa, Oranjestad, Aruba

Situat pe cea mai largă plajă din Aruba, acest complex intim de tip boutique de lux oferă 72 de camere de lux pentru evadari romantice, culinare și intineritoare, un centru spa caraibian-balinez și opțiune premium all-inclusive.

Camerele elegante de la Manchebo Beach Resort and Spa sunt decorate in culori caraibiene. Fiecare este dotată cu cuptor cu microunde (la cerere) și frigider. De asemenea, sunt incluse un TV LCD de 40 inch, iPod docking station și WiFi gratuit.

Spa del Sol are o baie de aburi, iar masajele sunt oferite in foișoarele tropicale in aer liber. De asemenea, oaspeții se pot relaxa la piscina in aer liber sau se pot antrena in sala de sport. Oaspeții beneficiază zilnic de Yoga și Pilates gratuit.

Manchebo Beach Resort oferă servicii de concierge, precum și servicii de inchiriere de mașini. Sunt disponibile mai multe cabine de plajă, inclusiv șezlonguri și prosoape. Această proprietate este o destinație de retragere de yoga.

Pega-Pega Café and Beach Bar de la Beach Resort Manchebo oferă sandvișuri, poke-bowl-uri și cocktailuri din Caraibe. Muzică live este interpretată in nopțile tematice la Ike's Bistro - Mediterranean & Caribbean, unde este servit micul dejun à la carte și oferă mese rafinate intr-un cadru tropical langă piscină. Chophouse este deschis zilnic pentru cele mai bune cotlete din cartier, iar Sushi este servit de marți pană sambătă in barul The Omakase Sushi situat in incinta Chophouse.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Manchebo Beach Resort and Spa, Oranjestad, Aruba