Cere oferta Cere oferte
Vacante

MVC Eagle Beach

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere MVC Eagle Beach, Oranjestad, Aruba

Situat vizavi de Eagle Beach și oferind WiFi gratuit, acest hotel de familie este situat intr-o zonă liniștită și oferă facilități de relaxare pentru o vacanță de neuitat in Caraibe. Este disponibilă o parcare gratuită.

MVC Eagle Beach are o piscină mică, cu o terasă pentru plajă. Adulții se pot relaxa in zona grădinii sau se pot bucura de soare pe plajă, unde există adăposturi palapa și șezlonguri. Terenul de tenis al hotelului este, de asemenea, disponibil pentru oaspeții activi.

Restaurantul Tulip de la MCV Eagle Beach oferă un mic dejun continental tip bufet in fiecare dimineață. Pentru pranz și cină, oaspeții se vor bucura de bucătăria din Caraibe și olandeză din meniul à la carte.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie MVC Eagle Beach, Oranjestad, Aruba