Cere oferta Cere oferte
Vacante

Eagle Aruba Resort

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Eagle Aruba Resort, Oranjestad, Aruba

Complexul este situat la 500 de metri de Eagle Beach și la 2 kilometri de terenul de golf Divi Village. Complexul are un cazinou, o sală de sport, servicii spa, 16 terenuri de tenis pe plajă și 3 piscine. Wi-Fi este gratuit in toate zonele și in toate camerele.

Suitele spațioase ale complexului au mobilier elegant din lemn și podea cu gresie. Fiecare unitate de cazare are o zonă de relaxare, două televizoare cu ecran plat, un patio sau balcon și o bucătărie cu aragaz, cuptor, frigider și ustensile de bucătărie. Băile private sunt toate dotate cu duș.

Restaurantul Uncle Tony's servește o varietate de mancăruri gustoase și bine pregătite pentru micul dejun, pranz și cină. Barul oferă o gamă largă de băuturi pentru a se potrivi diferitelor gusturi, precum și muzică live de trei ori pe săptămană și happy hour zilnic. In plus, există un Dunkin' Donuts & Baskin-Robbins și un supermarket la fața locului.

Putem aranja activități precum snorkeling, scuba diving, navigație și călărie pentru tine la Eagle Aruba Resort. De asemenea, oaspeții se pot bucura de Jeep Safaris, plimbări in centrul orașului și cumpărături.

Stațiunea se află la 10 minute de Piața Principală din Oranjestad și la 20 de minute de Aeroportul Internațional Regina Beatrix.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Eagle Aruba Resort, Oranjestad, Aruba