Cere oferta Cere oferte
Vacante

Christina Hotel

2 stele

   Olympiaki Akti

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Christina Hotel, Olympiaki Akti, Grecia

LOCALIZARE: Hotelul destinat adultilor este la 250 de metri de plaja cu nisip ( Olympic Beach ), orasul Katerini este la 7 km de hotel iar Salonic este la 60 km de hotel. Zona de baruri si restaurante este la doar 300 de metri de hotel.


FACILITATI HOTEL: Partial renovat in 2022, hotelul are 2 etaje, 16 camere si pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie, lobby, lift, aer conditionat, seif ( gratuit), conexiune la internet wireless (gratuita), room service, spalatorie.


FACILITATI CAMERE: Camerele sunt echipate cu: aer conditionat, dressing, cana electrica, mini frigider, seif, TV cu ecran plat, balcon, baie cu dus.
*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.