Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL OLTENIA

3 stele

   Baile Govora, Str Tudor Vladimirescu Nr 164, Jud Valcea, Baile Govora Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL OLTENIA, Baile Govora, Romania

Hotelul este situat in centrul statiunii.

Descriere camere:
114 camere duble (2 paturi individuale, televizor, baie cu dus, fara aer conditionat) si 48 garsoniere (pat matrimonial sau 2 paturi, televizor, minibar, aer conditionat, baie cu dus, balcon cu vedere la piscina).

Descriere facilitati:
Tratament: se trateaza afectiuni ale cailor respiratorii, afectiuni ORL, afectiuni reumatismale si celor asociate. Apele minerale folosite in tratamente sunt clorurosodice sulfuroase si clorurosodice iodurate. Alte servicii de refacere si tratament: fizioterapia, sauna, dus subacval.
Proceduri: balneatie cu ape minerale, hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, terapie respiratorie, electroterapie, buvete.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat ( adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Locatie:
RO Statiunea este situata la o altitudine de 360 m,in nord-estul Olteniei, pe valea raului Hinta, la 20 km de Ramnicu Valcea. Este recunoscuta pentru variatatea si caracterul terapeutic al proprietatilor apelor bogate in clor, sodiu, iod, brom, sulf (pentru cure externe) si cele hipotonice bogate in magneziu, calciu, putin sulf (pentru cure interne) cunoscute si utilizate inca din 1866.

Atractii turistice:
RO Manastirea Cozia, Pestera Muierii, Pestera Polovraci, Targul folcloric de ceramica de la Horezu, Culele de la Maldarasti ( colectia etnografica), Casa Memoriala Anton Pann, plimbari in parcul statiunii.

Servicii masa:
RO se asigura in unitatile Restaurant Oltenia.

Facilitati evenimente:
RO Sala conferinta cu o capacitate de 100 locuri.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Restaurant
TV in room
Shower
Private bathroom
Conference room
Sauna
Jacuzzi
Free wireless internet
Air conditioning
Balcony
Cable/Satellite TV
Elevator
Massage
Outdoor swimming pool
Bar
Meeting/Banquet facilities
Health treatments facilities

Locatie HOTEL OLTENIA, Baile Govora, Romania