Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL BANAT

   Hotel Banat, Statiunea Olimp, Cod 905503, Jud Constanta, Olimp Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL BANAT, Olimp, Romania

Descriere camere:
Dotari camere: TV, minibar, baie cu dus. Număr total camere: 221 Duble: 195 Apartamente: 13 - apartamentul este compus din living si dormitor. Triple: 13
Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie, 14 nivele, 2 lifturi, bar de zi. Observaţii: nu se accepta animale de companie. Servicii contra cost: inchiriere jocuri distractive; vanzari de marfuri si articole de stricta necesitate; incluse in tarif: informatii turistice si culturale, trezirea turistilor la ora solicitata, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei pentru turisti, informatii prinvind orarul mijloacelor de transport.
Locatie:
Hotelul este situat la 150 m de plaja. Plaja in golf, semiindiguita, larga, nisipoasa, intrare lina in mare.
Servicii masa:
se acorda in restaurantele Caraiman, Romanta, Craiova din Neptun-Olimp (restaurantul Romanta dispune de linie de autoservire), categoria 2 stele in sistem bonuri valorice sau meniu fix. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 15.00 Lei / zi / persoana; Pranz = 25.00 Lei / zi / persoana; Cina = 20.00 Lei / zi / persoana; Pensiune Completa- BONURI VALORICE = 60.00 Lei / zi / persoana. Bonurile valorice pot fi utilizate si la barul din incinta hotelului.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani are gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat sau cu pat suplimentar asigurat achita 50% din valoarea unui loc de cazare; - al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat. - a treia persoana peste 12 ani achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati HOTEL BANAT, Olimp, Romania

Room TV
Private bathroom
Cable/Satellite TV
24-Hour Front Desk
Elevator
Bar
Minibar

Locatie HOTEL BANAT, Olimp, Romania