Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Cere oferte Cere oferte

PENSIUNEA POPASUL DIN DEAL

Stațiuni turistice
 | 
Maramureș

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere PENSIUNEA POPASUL DIN DEAL, Ocna Sugatag

Situata in centrul Maramuresului, pensiunea Popasul din Deal este alegerea perfecta pentru un sejur in Maramures.

Situata in centrul Maramuresului, pensiunea Popasul din Deal este alegerea perfecta pentru un sejur in Maramures: statiunea cu tratament balnear la 500 metri distanta, partiile de schi din Cavnic la doar 20 de minute, bisericile din lemn patrimoniu UNESCO in apropiere.

Descriere facilitati:
Indicatii terapeutice: afectiuni reumatice si articulare ale aparatului locomotor, afectiuni ginecologice, bioclimat de crutare, afectiuni neurologice.
Tipuri de proceduri: kinetoterapie, bai calde cu ape sarate, aerosoli, sauna, masaj, bai de soare.

Atractii turistice:
Manastirea Barsana, Memorialul Dureri Sighet, Cimitirul Vesel - Sapanta, Muzeul Etnografic Maramures Sighet, Drumul Verde - traseu de biciclete.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Unitățile de cazare din România sunt obligate să solicite persoanelor care vin să se cazeze dovada vaccinării sau dovada faptului că au trecut prin boală, în caz contrar persoanele în cauză nu vor fi cazate!

Facilitati

Terrace
TV in room
Bathroom
Shower
Children playground
Hairdryer
Sauna
Free parking
Rent a bike service
Indoor swimming pool
Bar

Locatie PENSIUNEA POPASUL DIN DEAL, Ocna Sugatag