Cere oferta Cere oferte
Vacante

PRESTIGE HOTEL & AQUA PARK

4 stele

   Golden Sands, Bulgaria Vezi pe harta

Vacanțe în străinătate pentru familii cu copii

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere PRESTIGE HOTEL & AQUA PARK, Golden Sands, Bulgaria

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Prestige Hotel and Aquapark-All inclusive este un hotel de 4 stele situat la doar 150 de metri de plajă și de promenada din stațiunea Nisipurile de Aur și la 18 km de Varna. Hotelul are o piscină in aer liber pentru adulți și copii, care oferă șezlonguri și umbrele gratuite.

Toate camerele sunt moderne, elegante si confortabile și sunt amenajate practic. Sunt potrivite in special pentru familiile cu copii.

Parcarea beneficiază de pază nonstop. Centrul spa al hotelului include saună, piscină interioară si cadă cu hidromasaj. Parcul acvatic are fantani de apă si tobogane.

Restaurantul all inclusive, situat langă hol, are vedere superbă la grădina hotelului si la piscină. Hotelul pune la dispoziție un lounge bar și un bar la piscină.

Transferul de la/la aeroport poate fi asigurat la cerere și la un cost suplimentar. Conducerea si personalul de la Prestige Hotel and Aquapark-All inclusive vor face tot posibilul pentru a vă bucura de un sejur relaxant si memorabil.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie PRESTIGE HOTEL & AQUA PARK, Golden Sands, Bulgaria