Cere oferta Cere oferte
Vacante

Grifid Arabella

4 stele

   Golden Sands, Bulgaria Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Grifid Arabella, Golden Sands, Bulgaria

LOCALIZARE: localizat chiar pe superba coasta nisipoasa a Marii Negre, in statiunea Nisipurile de Aur, separat de plaja eleganta doar de promenada animata. La 50 metri de centrul statiunii, 50 metri de magazine, 50 metri de plaja, 15 km de Varna si 30 km de aeroportul din Varna, la numai 500 metri de statia de autobuz.

CAPACITATE: 292 de camere, camerele family au fost renovate in 2014 iar in 2013 hotelul a fost renovat integral inclusiv camerele.

IMPORTANT: Toate camerele sunt renovate integral in 2013! Turistii care rezerva Dubla deluxe, Junior Suite sau Suite beneficiaza de 2 sezlonguri + 1 umbreluta gratuite la plaja din fata hotelului.

FACILITATI HOTEL: Hotelul are 8 etaje si are fatada orientata catre plaja din Nisipurile de Aur, restaurante a la carte: italian, asiatic si bulgaresc, fitness cu vedere panoramica la mare, teren multifunctional pentru jocuri, centru SPA modern, well fit zone, colt pentru patiserie, carduri de credit acceptate: Visa, Mastercard, Eurocard, limbi vorbite la receptie: germana, bulgara, engleza, franceza, rusa, dress code la cina pentru domni : pantaloni lungi, check in: 14:00, check out: 12:00, receptie 24 ore, birou pentru relatii cu clientii, rent a car, spalatorie, exhange 24 de ore, securitate 24 de ore, taxi, mini market, internet cafe contra cost, lectii de gatit, acces internet wireless in lobby gratuit, meniu de perne, magazin de suveniruri, lobby modern cu TV, parcare - contra cost, cabinet medical, servicii pe plaja: 2 sezlonguri si o umbreluta gratuit pentru fiecare camera deluxe / family. Turistii care sunt cazati pe alte tipuri de camere beneficiaza de un discount pentru aceste servicii. Pentru copii: mini club cu loc de joaca deschis zilnic, animatori profesionisti care pregatesc programe speciale pentru copii, mini disco, spectacol pentru copii odata la 2 saptamani, piscina pentru copii cu topogan integrata in cadrul piscinei principale, patuturi pentru copii, pranz special pentru copii si cina impreuna cu animatorii, scaune speciale in restaurant, posibilitatea de a pregati/incalzi mancare pentru bebelusi in restaurant - la cerere, lectii de tennis pentru copii ( contra cost, necesita rezervare ), baby sitting ( contra cost, trebuie rezervat cu o zi inainte ), carucior pentru copii de inchiriat, telefon pentru copii. Hotelul dispune de 2 piscine exterioare cu o suprafata de peste 500 mp, adancime intre 90 si 150 cm; jacuzzi integrat in cadrul piscinei principale, sectiune pentru copii integrata ( adancime 60 cm ), sezlonguri, umbrelute si prosoape la piscina, salvamari la piscina ( orar functionare 08:00 -17:00 ), piscina interioara incalzita su sezlonguri si prosoape, salvamari ( orar functionare 09:00 - 18:00 ).

FACILITATI CAMERE: majoritatea camerelor au vedere partiala /totala la mare si dispun de baie cu cada si dus in toate camerelor, uscator de par, telefon cu linie internationala, aer conditionat centralizat, mocheta pe jos ( unele camere au parchet laminat ), mini bar cu umplere zilnica, TV prin satelit, acces internet wireless ( contra cost ), facilitati pentru pregatirea ceaiului si a cafelei in camerele family, balcon.

INFO PARCARE: parcarea este contra-cost: 10 euro /masina/zi si nu se poate rezerva/garanta din agentie.


RESTAURANTE SI BARURI:

- Restaurantul Arabella - spatios, cu terasa ce are vedere la piscina serveste mesele principale, si are o capacitate de 250 de locuri inauntru si 90 de locuri pe terasa, in interior nu se fumeaza. Se seveste o varietate de delicii culinare, inclusiv gatite pe loc : pizza, paste, produse de dieta, salate si produse delicioase de patiserie, bauturi bufet cu apa plata, bauturi racoritoare, bere si vin de tara, bufeturi tematice ( 4 teme diferite in 10 zile ), cina festiva ( odata in 10 zile ).
- mic dejun 07:30 - 10:00, pranz 12:30 -14:00, cina 18:00 - 21:30
- Snack Restaurant -localizat in zona linistita a piscinei in afara cladirii principale ofera gustari usoare pe o terasa inundata de soare. Are o capacitate de 100 de locuri, serveste mesele bufet : sandviciuri, hot dog, pizza, burger & kebab, clatite, salate, fructe, apa plata si bauturi racoritoare, bere la draft si vin de tara incluse. Mic dejun continental 10:00 - 12:00 cu servire la masa, pranz 12:00 - 15:00 - bufet, gustari dupa amiaza 15:00 - 17:00 - bufet.
- Restaurantul Bulgaresc Horo - situat in afara cladirii principale langa zona linistita a piscinei. Turistii sunt intampinati intr-o atmosfera stilata tipic bulgareasca, are o capacitate de 56 locuri, servicii a la carte si meniu traditional bulgaresc la cina, necesita rezervare in avans, nu este permis fumatul, dress code: domnii trebuie sa poarte pantaloni lungi. Orar functionare : 19- 21:30.
- Restaurantul asiatic Hanami - un restaurant tematic cu decoratiuni moderne are propriul sau farmec si stil. Capacitate: 60 de locuri, necesita rezervare si serveste specialitati culinare asiatice, fumatul nu este permis, dress code: domnii trebuie sa poarte pantaloni lungi. Orar functionare 19 - 21:30.
- Restaurantul italian Prego dispune de un elegnat salon alb si terasa , are o capacitate de 60 de locuri inainte si 28 de locuri pe terasa, necesita rezervare si serveste o diversitate de specialitati italienesti printre care pizza si paste facute in casa, fumatul nu este permis, dress code: domnii trebuie sa poarte pantaloni lungi. Orar functionare 19 -21:30.
- Lobby bar - dispune de 2 fete una spre piscina si alta spre interiorul elegant , are o capacitate de 140 locuri in interior si 70 locuri pe terasa exterioara, serveste bauturi internationale si locale, alcoolice si bauturi racoritoare non alcoolice, cocktailuri racoritoare, cafea si ceai, bere la draft si vin de tara, orar de functionare: 10:00 - 23:00.
- Bar Salon : este o sala spatioasa, seara se mai tin si speactacole de animatie, are o capacitate de 180 de locuri, dupa ora 23:00 functioneaza ca si disco. serveste bauturi internationale si locale, alcoolice si bauturi racoritoare non alcoolice, cocktailuri racoritoare, cafea si ceai, bere la draft si vin de tara, orar de functionare: 20:00 - 02:00.
- Magazinul de cafea Grifid este intr-o zona verde, aproape de piscina, serveste prajituri, cafea, tarte si inghetata, orar functionare 10:00 - 12:00 si 14:30 - 17:00.
- mini bar - gratuit : apa plata, bauturi racoritoare, bere - reumplere zilnica

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Grifid Arabella, Golden Sands, Bulgaria