Cere oferta Cere oferte
Vacante

Cabacum Plaza Apart Hotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Cabacum Plaza Apart Hotel, Golden Sands, Bulgaria

LOCALIZARE
Hotelul Cabacum Plaza este pozitionat ideal, chiar pe malul marii, la 100 metri de plaja cu nisip Cabacum, la 3 km de Nisipurile de Aur si 17 km de aeroportul Varna.


CAPACITATE
Cabacum Plaza este un complex cu doua cladiri a cate 6 etaje, distribuite in studio-uri, apartamente cu un dormitor si apartamente cu doua dormitoare. In studio pot fi cazate maximum persoane, avand 22-28 mp, in apartamentul cu un dormitor pot fi cazate maximum 3 persoane, avand 33-65 mp, iar in apartamentele cu doua dormitoare pot fi cazate maximum 5 persoane, avand 100 mp.


FACILITATI HOTEL
Hotelul Cabacum Plaza pune la dispozitia oaspetilor sai o gama variata de facilitati, printre care: piscina exterioara (umbrele si sezlonguri gratuite), sectiune speciala pentru copii la piscina exterioara, masa de tenis, sah, teren de joaca, plaja publica de nisip (cu umbrele si sezlonguri contra cost) si parcare, in limita locurilor disponibile.


FACILITATI CAMERE
Camerele acestui hotel sunt moderne si utilate complet, cu facilitati cum ar fi: baie cu dus sau cada, aer conditionat, TV-LCD, uscator de par, balcon/ terasa in unele camere, chicineta utilata complet.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Cabacum Plaza Apart Hotel, Golden Sands, Bulgaria