Cere oferta Cere oferte
Vacante

Pavlina Beach

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Pavlina Beach, Niforeika, Grecia

Conveniently situated in the scenic village of Niforeika, just 25 km from Patras and 10 km from Araxos Airport, Pavlina Beach Hotel is a 4-star hotel offering a tranquil seaside retreat. Surrounded by lush greenery, the hotel features several cascade low rise buildings surrounding the two swimming pools—one for adults and another for children—alongside a playground and a pool bar. Guests at Pavlina Beach Hotel can enjoy a harmonious blend of relaxation and active pursuits, including windsurfing for those seeking sporting adventures by the sea.
Rooms:
Bungalow 2-4 pax, max 3 adults
Family Room Maisonette 2-4 pax, max 3 adults
Standard Room Garden View 2-4 pax, max 3 adults
Standard Room Sea View 2-4 pax, max 3 adults

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Pavlina Beach, Niforeika, Grecia