Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL CALLATIS

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL CALLATIS, Neptun, Romania

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: parcarea este libera in limita disponibilitatilor (nu se asigura de catre hotel), parter si 3 etaje, loc de joaca pentru copii, internet wireless gratuit in spatiile publice.

DESCRIERE CAMERE
Numar total camere: 90
Duble: 90 - camere cu doua paturi.
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar (racitor), baie cu dus, balcon -la camerele de la etaj, telefon, pardoseala din gresie.

POLITICI
Este interzis gatitul in camera de hotel si accesul cu primusuri, spirtiere, resouri, aragaze, oale electrice, plite, etc. Nerespectarea acestor conditii implica parasirea camerei fara despagubiri materiale.
Se accepta animale de companie de talie mica pentru care este obligatorie prezentarea carnetului de sanatate, doar in camerele duble de la parter, achitandu-se o taxa de 22.00 Lei/ zi/ animal de companie, cu respectarea regulamentelor de ordine interioara.
Taxa de statiune in valoare de 5 Lei/ zi/ persoana peste 18 ani se achita numerar la receptia hotelului.


SERVICII MASA
se asigura in restaurantul hotelului Recif. Micul dejun se asigura in sistem bufet suedez, iar pranzul si cina in sistem meniu fix cu doua variante, la alegere.

FACILITATI COPII
CAMERA DUBLA- capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii 0- 15 ani sau 2 adulti si 2 copii: 1 copil 0- 15 ani + 1 copil 16- 17 ani
Se accepta 1 singur pat suplimentar in camera dubla.
Optional pat (tarc) bebelusi, contra cost, se achita si se solicita la receptia hotelului.



Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie HOTEL CALLATIS, Neptun, Romania