Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Petinos Beach

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Petinos Beach, Platys Gialos, Grecia

Locatie
Cartier Platis Yialos, la 3 km de aeroportul din Mykonos, la 5 km de noul port și la 4 km de portul vechi
Recomandari
Un hotel mic pe malul unei plaje de nisip. Zonă frumoasă, cu o grădină, o gamă de camere confortabile, restaurante, bar, acces la internet, sală de gimnastică și o saună, room service. O alegere ideală pentru o vacanță romantică.


Descriere camere
Un total de 24 camere: Doubles SV, Junior Suites, Doubles Executive jacuzzi interior, Executive Suites.Camerele sunt dotate cu aer conditionat (cald / rece), TV, TV prin satelit, mini-frigider, telefon direct, o alarmă de serviciu, internet, uscător de păr, balcon mobilat / terasă.Camera dubla pat dublu SV.Executive Suite pat king-size, separat o camera de zi cu o canapea.Dublă Executive cu Jacuzzi interior pat king size, în baie - un jacuzzi.Junior Suite pat dublu și o canapea.Servicii de curățenie zilnică, schimbarea lenjeriei de pat - de 3 ori pe săptămână.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.