Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Mykonos View, Mykonos Town, Grecia

ATENTIE! NU SUNT PERMISE MODIFICARI DE NUME! (penalizare 100%)Descriere: Hotelul Mykonos View este unul dintre cele mai cautate hoteluri din insula si constituie o alegere buna pentru o vacanta in inima orasului Mykonos.

Localizare: Pe un mic deal ce ofera o priveliste panoramica spre oras si Marea Egee, la aproximativ 100 m de centrul orasului Mykonos si 50 m de statia de autobuz.

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu mini frigider, televizor, aer conditionat, acces internet, seif.
Facilitati hotel: acces internet Wi-Fi, parcare, piscina cu bar, bar, salon de mic dejun.
Tip masa: mic dejun
Clasificarea oficiala: 3*
Web site: www.mykonosview.gr

Mykonos View ofer cazare in stil cicladic, cu vedere la Marea Egee sau la oraLaul Mikonos. Are o piscin impresionant, un lounge bar deschis nonstop Lai o zon de mic dejun cu Laezlonguri. Accesul la internet WiFi este disponibil in zonele publice. Variind de la camere construite in stil tradiLLional din piatr la camere cu design mai modern, toate unitLLile de la Mykonos View sunt dotate cu frigider, aer condiLLionat Lai TV. Unele camere se bucur de vedere la Marea Egee.
Aan zona de mic dejun a hotelului puteLLi savura un mic dejun american in fiecare dimineaLL. Cunoscutul bar-restaurant Oniro propune preparate mediteraneene Lai cocktailuri rcoritoare cu vedere la asfinLLitul frumos.
AparLLinAend lanLLului hotelier Semeli Group, hotelul Mykonos View are o locaLLie liniLatit, cu acces rapid la zona portului Lai la viaLLa sa de noapte. OaspeLLii au la dispoziLLie parcare privat. La cerere este disponibil un serviciu de transfer de la aeroport Lai/sau port.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.