Cere oferta Cere oferte
Vacante

MYKONOS PALACE

4 stele

   Platys Gialos, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere MYKONOS PALACE, Platys Gialos, Grecia

Bine 7.8/10 Booking.com Certificat de Excelenta 2013 - TripAdvisor Mykonos Palace este amplasat pe coasta sudica a insulei grecesti Mykonos, in statiunea animata Platy Gialos, direct pe plaja cu nisip auriu. Se afla la 100 m de statia de autobuz, de unde se poate ajunge in orasul Mykonos aflat la o distanta de 3,5 km. Ofera vedere panoramica la apele cristaline ale marii Egee. Este alegerea ideala pentru cei care isi doresc o vacanta confortabila si relaxanta. Hotelul este construit si decorat in stilul traditional cicladic cu tenta moderna si dispune de camere spatioase si luminoase. Localizare:
in Platys Gialos la 5 km de aeroport si 4.5 km distanta de orasul Mykonos.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.