Cere oferta Cere oferte
Vacante

MYKONOS GRAND HOTEL

5 stele

   Agios Ioannis, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere MYKONOS GRAND HOTEL, Agios Ioannis, Grecia

Descriere: Mykonos Grand ofera spatii de cazare de tip boutique cu design placut, placerea si relaxarea din acest loc fiind data si de localizarea sa, printre poteci pietruite cu vedere la insula Delos.

Localizare: situat pe plaja de nisip Agios Ioannis, la 4,5 km de orasul Mykonos.

Dotari camere: Camerele si apartamentele de la Mykonos Grand combina arhitectura cicladica in forma de cub cu un decor interior linistitor. Acestea sunt dotate cu TV LCD prin satelit, DVD player si iPod docking station. Toate spatiile de cazare au balcon sau patio cu vedere la mare, la gradina sau la piscina.

Facilitati hotel: Mykonos Grand pune la dispozitia oaspetilor sai: restaurant, bar, restaurant a la carte, meniuri cu diete speciala, gradina, terasa, teren de tenis, sala de fitness, spa si centru wellness, masaj, tenis de masa, cada cu hidromasaj,biblioteca, baie turceasca, squash, internet wireless, parcare privata.

Facilitati copii: servicii de baby sitting

Alte facilitati si servicii: sali de conferinta, bagaje, spalatorie, calacatorie, schimb valutar, birou de turism, magazin de suveniruri.

Plaja: de nisip, in fata hotelului.

Masa: mic dejun si optional demipensiune

Web site: www.mykonosgrand.gr

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.