Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Grand Beach, Megali Ammos, Grecia

ATENTIE! NU SUNT PERMISE MODIFICARI DE NUME! (penalizare 100%)

Descriere: Un resort elegant cu o localizare ideala, pe plaja de nisip Megali Ammos, oferind o vedere superba spre Marea Egee si celebrele mori de vant din orasul Mykonos.
Localizare: pe plaja cu nisip din Megali Ammos, Grand Beach se afla la doar 400 de metri de animatul oras Mykonos.
Dotari camere: Camerele sunt decorate modern si sunt dotate cu televizor, seif, frigider, uscator de par, aer conditionat,acces internet Wi-Fi,
Facilitati hotel: Facilitatile de la Grand Bay include un salon de mic dejun, piscina cu apa de mare, piscina pentru copii, Jacuzzi in aer liber, bar la piscina, centru fitness, colt internt, parcare.
Tip masa: mic dejun si optional demipensiune
Clasificarea oficiala: 4*
Web site: www.grandbeachmykonos.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Grand Beach, Megali Ammos, Grecia