Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

HOTEL TURIST

Destinații în România
 | 
Stațiuni balneo în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL TURIST, Pucioasa, Romania

Hotelul este situat in statiunea Pucioasa.

Hotelul Turist este situat in statiunea balneara Pucioasa, la 100 km de Bucuresti, pe DN 71, 21 km de Targoviste si 40 km de Sinaia.

Descriere camere:
Cu un total de 59 de camere, dintre care: 3 camere single, 53 camere duble cu 2 paturi si 3 apartamente (living si dormitor).
Dotari camere: TV cablu, baie cu dus sau baie cu cada (cabina de dus), telefon.

Descriere facilitati:
Hotelul dispune de restaurant propriu (capacitate 80 locuri), parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, pastrare obiecte de valoare, terasa, piscina acoperita, baza tratament, teren sport mixt, sala fitness, sauna, masaj, camera
haloterapeutica.

In baza de tratament se trateaza: afectiuni ale aparatului locomotor, bai cu apa minerala sulfuroasa in bazine sau cada aerosoli cu apa sulfuroasa si substante medicamentoase, hidroterapie, electroterapie, acupunctura laserterapie, reflexoterapie, gimnastica medicala si masaj, fototerapie.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Atractii turistice:
Casa Dobrescu - expozitie de etnografie si arta populara de la inceputul secolului XIX.

Politici:
Check-in: 12:00; check-out: 12:00.
Animalele de companie nu sunt acceptate.

Servicii masa:
- se acorda in unitatea restaurant Turist, categoria 3*, in sistem meniu fix.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Bathroom
Shower
Direct connection telephone line
Sauna
Fitness centre
Free parking
Reception desk
Massage
Indoor swimming pool
Safety deposit box at reception
Facilities for persons with disabilities
Health treatments facilities

Locatie HOTEL TURIST, Pucioasa, Romania