Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL PARC

3 stele

   Str Ana Ipatescu Nr 1, Amara Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL PARC, Amara, Romania

Hotelul PARC aflat intr-o zona cu climat de stepa, indulcit de parcul statiunii, este o adevarata oaza de liniste ideala pentru relaxare.

Hotelul este situat in partea de nord a statiunii, pe malul lacului Amara.

Descriere camere:
Din cele 119 spatii de cazare, 117 sunt camere duble si 2 apartamente (compuse din living cu canapea extensibila si dormitor).
Dotari camere: aer conditionat (o parte din camere), TV, frigider, baie cu dus, internet, telefon.

Descriere facilitati:
Hotel Parc dispune de restaurant (capacitate 250 locuri), parcare proprie, internet, pastrare obiecte de valoare, bar de zi cu terasa 50 locuri, lift, plaja privata amenajata cu terase, dusuri, sezlonguri, sala de conferinta.

Cura balneara in statiunea Amara este indicata atat pentru profilaxia cat si pentru tratamentul urmatoarelor afectiuni: boli reumatismale, sechele posttraumatice, afectiuni neurologice periferice, afectiuni ginecologice, dermatologie, respiratorii, digestive, renale.
Tratamentul balneoterapeutic este asigurat de cadre medicale specializate in baza de tratament dotata cu instalatii pentru bai calde cu apa minerala, impachetari cu namol, fizioterapie, sala gimnastica.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Atractii turistice:
Parcul Dendrologic, Muzeul Judetean Slobozia, Muzeul Agriculturii Slobozia, Centrul Cultural Ionel Perlea Slobozia, Biserica Sfintii Voievozi Slobozia, Monumentul Eroilor din Primul Razboi Mondial Slobozia.

Politici:
Check-in: incepand cu ora 14, check-out pana la ora 12.
Acces gratuit pe plaja Mircesti a Complexului Hotelier Parc in sezonul estival. Sezlongul se achita separat.

Servicii masa:
Se acorda in unitatea restaurant Parc 3 stele, in sistem fisa cont sau meniu fix.

Facilitati evenimente:
Sala de conferinta - 1, capacitate 80 locuri.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Restaurant
TV in room
Bathroom
Shower
Air conditioning
Free parking
Elevator
Bar
Safety deposit box at reception
Health treatments facilities

Locatie HOTEL PARC, Amara, Romania