Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

ELEXUS APARTMENTS

3 stele

   Bd Carol I, Nr 17, Sinaia, Jud Prahova, Sinaia Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ELEXUS APARTMENTS, Sinaia, Romania

Elexus Apartments sunt situate in centrul statiunii Sinaia, vis-a-vis de Parcul Dimitrie Ghica.

Elexus Apartments dispune de 15 apartamente, salon privat (care se poate pune la dispozitia oaspetilor contra unei taxe), o sala de conferinte (capacitate 14 locuri), parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), lift, acces wi-fi. Accesul cu animale de companie este interzis.

Descriere camere:
Cele 15 apartamente sunt dotate cu chicineta proprie echipata cu vesela (farfurii mici si mari, boluri, pahare, cani), tacamuri, tocator, tigaie, oala. Sunt dispuse astfel:

Studio: 27 mp si compus din camera de dormit, hol, baie, chicineta, spatiu depozitare. Studiourile nu au balcon si sunt situate la etajul 4 cu geamuri velux.

Junior cu 1 dormitor: 38 mp si compus din dormitor, living cu canapea neextensibila, chicineta open space, baie, balcon.

Apartament Family:70 mp si compus din doua dormitoare cu pat matrimonial, living cu canapea neextensibila, chicineta, baie completa cu cabina de dus si baie de serviciu.

Apartament Loft: 70 mp si compus din doua dormitoare cu pat matrimonial, living cu canapea neextensibila, chicineta, baie cu cabina de dus. Apartamentul se afla la etajul 4 si nu are balcon, iar geamurile sunt de tip velux.

Apartament Deluxe : 70 mp si compus din doua dormitoare matrimoniale, living cu canapea neextensibila, chicineta si semineu, baie de serviciu si baie cu cabina de dus.

Descriere facilitati:
Nu este permis accesul cu animale de companie.
Cazarea se face incepand cu ora 15.00 si se termina la ora 12.00 in ziua plecarii. Taxele locale sunt incluse.

Indicatii auto:
DN 1 - Bucuresti - Sinaia.

Atractii turistice:
Casino Sinaia, Catelul Peles, Manastirea Sinaia, Cota 1400.

Servicii masa:
Elexus Apartments nu dispune de restaurant propriu.
Apartamentele sunt dotate cu chicineta proprie echipata cu vesela (farfurii mici si mari, boluri, pahare, cani), tacamuri, tocator, tigaie, oala.

Facilitati evenimente:
O sala de conferinta - capacitate 14 locuri, dispune de lumina naturala. Dotari: internet/wireless, flipchart, consumabile flipchart, tv si video, ecran de proiectie, laptop, videoproiector, spatii special amenajate pt pauzele de cafea.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Non-smoking rooms
TV in room
Private bathroom
Conference room
Free wireless internet
Safety deposit box in room
Heating
Cable/Satellite TV
Free parking
Elevator
Minibar
Credit card accepted
Non-smoking hotel
Kitchen facilities

Locatie ELEXUS APARTMENTS, Sinaia, Romania