Cere oferta Cere oferte
Vacante

WGrand

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere WGrand, Muntenegru, Muntenegru

Localizare: hotelul este situat in mica statiune Brezine in golful Petrovac, la 300 m de plaja pitoreasca.Dotari camere: cele 50 de camere ale hotlului sunt dotate cu tv, minibar, telefon cu linie directa, uscator de par, terasa, facilitati pentru ceai.Facilitati hotel: la ultimul etaj al hotelului WGrand exista un restaurant cu un cafe-bar si o sala de conferinte care ofera toate facilitatile necesare pentru conferinte. Restaurantul cu aer conditionat este mobilat modern, cu o capacitate de maximum 90 persoane care ofera specialitati mediteraneene si internationale. Alte facilitati: jacuzzi, spa-ul, centrul de frumusete, acces internet, parcare.www.wgrandpetrovac.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie WGrand, Muntenegru, Muntenegru