Cere oferta Cere oferte
Vacante

Villa Ferri (Kotor)

3 stele

   Muntenegru

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Villa Ferri (Kotor), Muntenegru, Muntenegru

Descriere: Villa Ferri are situat la parter o taverna ce ofera o priveliste superba oferita de terasa acesteia.Localizare: Vila se afla la 6 km departare de aeroportul Tivat.Facilitati hotel: Villa Ferri ofera facilitati precum: parcare, umbrele pe plaja si multe alte lucruri ce asigura condimentele necesare pentru o vacanta reusita.Dotari camere: Villa Ferri ofera o capacitate de 4 camere si un apartament. Trei camere au vedere la mare. Camerele ofera comoditatea necesara unei vacante reusite.Website: http://www.villa-ferri.com/Eng/indexeng.html

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.