Cere oferta Cere oferte
Vacante

Vila Mirenza (Budva)

3 stele

   Muntenegru

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Vila Mirenza (Budva), Muntenegru, Muntenegru

Localizare: Hotel Villa Mirenza, este situat central la doar 150 de metri de plaja Slovenska Plaza si la 650 de metri de centrul vechi al orasului Budva. Insulita de lux Sveti Stefan se afla la 7 km. Aeroportul Tivat este la 19 km distanta de hotel. Budva Muntenegru.
Facilitati camere: Hotelul Mirenza ofera camere cu aer conditionat, cu Wi-Fi gratuit.
Facilitati hotel: Centrul spa, cu piscine interioare si in aer liber si sauna este la dispozitia turistilor. Micul dejun este servit in fiecare dimineata in restaurantul hotelului. Mirenza are, de asemenea, 2 restaurante, Porto si Perla, situat in apropiere de orasul vechi, la 450 de metri distanta.
Pagina web: http://www.apartmanimirenzabudva.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.