Cere oferta Cere oferte
Vacante

Vardar (Old Town Kotor)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Vardar (Old Town Kotor), Muntenegru, Muntenegru

Localizare: hotelul este situat printre monumente istorice, in piata principala a orasului vechi Kotor, protejat UNESCO.Dotari camere: hotelul ofera camere spatioase si luxoase, cu ambient calduros, cu acces gratuit la internet, TV prin satelit, aer conditionat, seif, minibar.Facilitati hotel: pe terasa sunt servite mancaruri alese, insotite de cocktailuri si alte bauturi. Restaurantul Galion este situat chiar la mare, la o plimbare de 10 minute de hotel. Oaspetii hotelului beneficiaza de o reducere de 10% la restaurant si pot servi aici meniuri de peste si o lista extinsa de vinuri. Hotelul mai pune la dispozitia oaspetilor un centru de wellness modern cu o mica zona de gimnastica, o sauna si baie turceasca.Website: www.hotelvardar.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Vardar (Old Town Kotor), Muntenegru, Muntenegru