Cere oferta Cere oferte
Vacante

Slovenska Plaza 3*(Budva)

3 stele

   Muntenegru

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Slovenska Plaza 3*(Budva), Muntenegru, Muntenegru

Descriere Hotel
Hotelul Slovenska Plaza 3* este situat in inima statiunii Budva, la doar 500m de centrul istoric si 30m de plaja cu pietricele, pe promenada principala, cu multe restaurante, cafenele, baruri, cluburi. Face parte dintr-un complex turistic cu foarta multe zone verzi si palmieri. Foarte aproape de renumita plaja publica Slovenska beach. Complexul este format din hotel si cladiri cu studiouri si apartamente.
Facilitati hotel:
Complexul Slovenska Plaza 3* a fost construit ca un adevarat Oras Mediteraneean. Camerele si apartamentele sunt legate intre ele prin alei care duc catre Corso unde se pot gasi magazine de suveniruri, baruri, cafenele, restaurante, pizzerii, magazine, etc. Pentru oaspetii hotelului este rezervat un restaurant special. Complexul dispune de doua piscine rotunde Rondo I si Rondo II, pentru adulti si copii, cu sezlonguri si umbrele gratuite, bar la plaja.
Resortul dispune de salon pentru servirea micului dejun, diferite restaurante, cafenele, baruri, bar de vinuri, supermarket, boutique-uri, coafor, magazin de suveniruri, ambulanta, seif de inchiriat si Internet Wi-fi la receptie (gratuit), parcare mare (contra cost).
Contra cost:
Sezlonguri si umbrele pe plaja, tenis de masa, 12 terenuri de tenis (nisip, nocturna contra cost).
Facilitati camere:
Camerele din hotel: complet renovate, confortabile, cu baie/WC, uscator de par, telefon, TV, frigider, seif, AC/ incalzire (in functie de sezon). Camerele clasificate la 4* sunt mai spatioase.
Apartamentele din casele de vacanta sunt complet renovate, cu chicineta, loc pentru servit masa, uscator de par, telefon, TV, dus/WC, AC/ incalzire (in functie de sezon), seif, balcon sau terasa.
Studiourile pt 1-3 persoane (cca. 35 mp): living cu zona de dormit cu pat dublu si o canapea extensibila. Studiourile clasificate la 4* nu au chicineta, dar au zona de zi.
Apartamentele pt 1-4 persoane (cca 37 mp): living cu zona de dormit cu 2 paturi sau canapea si camera dubla. Apartamentele clasificate la 4* nu au chicineta, dar au zona de zi.
Masa:
Demipensiune: mic dejun si cina bufet.
All inclusive: Mic dejun, pranz, cina, bauturi locale intre orele 09:00 23:00, prajituri 16:00-18:00
Pagina web:
www.hgbudvanskarivijera.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.