Cere oferta Cere oferte
Vacante

Sentido Tara (Becici Budva)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Sentido Tara (Becici Budva), Muntenegru, Muntenegru

Descriere:
Este situat in faimoasa statiune de pe coasta, pe plaja Becici, lunga de 1800 m, la doar 100 m distanta de plaja Becici si la 2 km de orasul vechi Budva. De-a lungul coastei prin promenada se poate ajunge la orasul vechi din Budva.

Facilitati camere:
Acest hotel este dotat cu aer conditionat si este complet renovat, dispunand de 227 camere pe mai multe etaje. Camerele sunt confortabile, dotate cu minibar, TV prin cablu, telefon cu linie directa, aer conditionat, seif, uscator de par, balcon, baie cu cabina de dus.

Facilitati hotel:
Restaurant si bar, piscina cu terasa, sezlonguri si umbrele de soare incluse, plaja privata cu mobilier de plaja (contra cost).
Pagina web:

www.hoteltara.me

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Sentido Tara (Becici Budva), Muntenegru, Muntenegru