Cere oferta Cere oferte
Vacante

Mediteran (Ulcinj)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Mediteran (Ulcinj), Muntenegru, Muntenegru


Localizare: hotelul se afla la cativa pasi de plaje si locuri de divertisment de noapte si restaurante.


Dotari camere: hotelul a fost renovat in 2013 si ofera camere cu balcon spatios cu vedere la orasul vechi sau la mare. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, access gratuit la internet wifi, minibar.


Facilitati hotel: piscina cu vedere panoramica la Marea Adriatica si la orasul vechi din Ulcinj. Restaurantul Hotelului Mediteran serveste un bogat mic dejun tip bufet. De asemenea, oaspetii pot savura specialitati din peste la diversele restaurante aflate in apropierea Hotelului Ulcinj. Complexul ofera o terasa in aer liber, precum si o terasa la piscina. Sunt disponibile o sala de conferinte pentru pana la 125 de persoane si o sala mare de banchet pentru pana la 500 de persoane.


www.hotel-mediteran.com


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Mediteran (Ulcinj), Muntenegru, Muntenegru