Cere oferta Cere oferte
Vacante

Kangaroo

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Kangaroo, Muntenegru, Muntenegru

Localizare: hotelul se bucura de o locatie pitoresca la numai 200 metri de plaja si la o scurta plimbare de orasul vechi Budva.Dotari camere: camerele hotelului kangaroo sunt spatioase si bine amenajate, pentru toate tipurile de turisti si sunt dotate cu aer conditionat, tv, telefon, uscator de par, minibar, acces internet.Facilitati hotel: hotelul dispune de restaurant foarte apreciat prin faptul ca serveste la mic dejun preparate proaspete aduse de la fermele locale, inchirieri de masini, parcare. In apropiere de hotel exista un magazin non-stop, farmacie, statie de autobuz.http://www.kangaroo.co.me

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Kangaroo, Muntenegru, Muntenegru