Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel Regina Jelena (Budva)

3 stele

   Muntenegru

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel Regina Jelena (Budva), Muntenegru, Muntenegru

Localizare: Hotelul se afla la 400m de plaja Slovenska si la 2km de centrul vechi al orasului Budva. Aeroportul Tivat este la 20 km departare. Facilitati hotel: room service, piscina pe acoperis, internet wi-fi, restaurant, Dotari camere: aer conditionat, TV, frigider, mini bar, telefon, baie cu dus, uscator de par. Website: http://www.budva.com/eng/hotels/regina-elena/1656.html

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.