Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel Podostrog (Budva)

3 stele

   Muntenegru

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel Podostrog (Budva), Muntenegru, Muntenegru

Descriere: Situat pe o strada linistita din Budva, Hotelul Podostrog se afla la cativa pasi de plaja Slovenska. Centrul vechi din Budva, una dintre cele mai vechi asezari de la Marea Mediterana, se gaseste la o plimbare de 10 minute de Podstrog. Localizare: Acest hotel este la 6 minute pe jos fata de plaja. Cetatea centrului vechi se afla la o scurta plimbare. Aeroportul Tivat este la 25 km, iar Aeroportul Dubrovnik este la 90 km. Facilitati hotel: Restaurantul hotelului serveste preparate din bucataria internationala si din Muntenegru, pe o terasa spatioasa.Dotari camere: Camerele sunt echipate cu aer conditionat, TV cu canale prin cablu, telefon, frigider si balcon. Baia privata are dus si uscator de par. Accesul la Wi-Fi este disponibil in zonele publice, iar oaspetii pot beneficia de room service.Website: https://www.hotelpodostrog.com/index.php/en/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.