Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel Novi (Igalo Herceg Novi)

3 stele

   Muntenegru

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel Novi (Igalo Herceg Novi), Muntenegru, Muntenegru

Descriere: Hotel Novi este o unitate ce pune pe primul plan comoditatea si satisfactia clientilor. Pentru ca aceste doua aspecte sa fie indeplinite cu succes, acesta este localizat la o distanta mica fata de plaja privata, unde clientii sunt intampinati cu sezlonguri si umbrele. De asemenea, zona de suveniruri cat si cea unde turisitii se pot distra sau pot savura o masa copioasa, este la cateva minute distanta de hotel.Localizare: Hotel Novi este localizat la distanta de 25km fata de Dubrovnik si 35km fata de aeroport.Facilitati hotel: Hotel Novi ofera facilitati precum restaurant, terasa, WiFi in spatiile publice, servicii pentru persoanele cu dizabilitati, piscina, terenuri de sport, parcare pentru clienti.Dotari camere: Hotel Novi pune la dispozitia clientilor camere dotate cu TV, seif, bai spatioase, frigider.Website: http://www.hotel-novi.com/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.