Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel Max Prestige (Budva)

4 stele

   Muntenegru

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel Max Prestige (Budva), Muntenegru, Muntenegru

Descriere: Hotel Max Prestige a inceput sa gazduiasca clienti dornici de relaxare inca din luna mai a anului 2005. Hotel Max Prestige se afla in apropierea importantelor obiective de vizitat ale orasului.
Localizare: Acest hotel de lux este situat la doar 700m distanta de plaja.Facilitati hotel: Hotel Max Prestige are facilitati precum jacuzzi, piscina, centru de SPA, serviciu de inchiriere auto.Dotari camere: Hotel Max Prestige pune la dispozitia clientilor camere dotate cu seif, mini bar, TV, uscator de par.Website: http://www.hotelmaxprestige.com/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.