Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel Marija 2 (Dobrota Kotor)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel Marija 2 (Dobrota Kotor), Muntenegru, Muntenegru


Localizare: hotelul este situat in pitorescul oras Kotor, care este monument UNESCO. Hotelul se afla la o distanta de 100 de metri de malul marii si de portul din Golful Kotor, un fiord din Marea Adriatica. In apropiere se afla Catedrala Stantului Triton, dar si la numeroase baruri si restaurante din centrul insufletit al orasului.


Dotari camere: hotelul este adapostit intr-o cladire traditionala din piatra, iar camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, minibar, uscator de par.


Facilitati hotel: acces internet, restaurant care serveste preparate traditionale locale, bar, lounge.


www.hotelmarija.me

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Hotel Marija 2 (Dobrota Kotor), Muntenegru, Muntenegru