Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Hotel Grbalj (Budva)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel Grbalj (Budva), Muntenegru, Muntenegru

Localizare: Hotelul Grbalj este situat in central statiunii Budva, pe strada Trg Sunca, vizavi de primaria municipiului si statia de autobuz. Se afla la scurta distanta de cele mai populare plaje, de orasul vechi si de promenada principala.
Facilitati hotel: Hotel Grbalj pune la dispozitia turistilor sai: restaurant, parcare, wi-fi, aer conditionat.
Facilitati camere: Hotelul ofera camere duble, triple si single, ca de altfel si apartamente. Hotelul are in totalitate un numar de 46 de camere.Toate camerele, la fel ca si apartamentele, au aer conditionat, bai proprii, televizor color. Hotelul are si incalzire centrala, ceea ce ii permite functionarea si pe timp de iarna.
Pagina web: http://hotelgrbalj.me/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.