Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel Conte (Perast Kotor)

4 stele

   Muntenegru

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel Conte (Perast Kotor), Muntenegru, Muntenegru

Descriere: Construit in fosta Casa de Cultura si la cativa pasi de Biserica Sf. Nicolas, hotelul si restaurantul sunt localizate pe coasta, in piata principala din Perast si au statusul formal de Obiecte de Importanta Istorica. Localizare: Aeroportul Tivat este la 35 km departare, iar centrul orasului este la 10 minute de mers pe jos. Facilitati hotel: terasa, bar, restaurant a la carte, internet, parcare, camera de bagaje, spalatorie, calcatorie, seif, incalzire/ aer conditionat. Animalele de companie nu sunt acceptate. Dotari camere: In mediul adaptat arhitecturii din Perast, hotelul ofera camere si suite elegant decorate, cu privelisti deosebite asupra Golfului Kotor. Camerele au TV cu ecran plat, aer conditionat, internet wi-fi, vedere la mare sau la gradina.Website: http://www.hotelconte.me/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.