Cere oferta Cere oferte
Vacante

Bellevue

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Bellevue, Muntenegru, Muntenegru

Localizare: hotelul este situat la 150 m de plaja de nisip, la 250 m de restaurante, al 5 km de zona veche a orasului Ulcinj si de centrul orasului.Dotari camere: toate camerele au fost renovate in 2011 sunt dotate cu aer conditionat, TV, balcon, prosoape, frigider.Facilitati hotel: plaja proprie, restaurant, bar, terasa, discoteca. Hotelul este recomandat turistilor iubitori de sport si miscare pentru ca se remarca printr-o varietate de facilitati sportive: sala de fitness, terenuri de tenis, teren de fotbal cu pista de alergare, teren de basket, volei, handbal. La receptie accesul la internet este gratuit.www.ulcinjska-rivijera.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Bellevue, Muntenegru, Muntenegru