Cere oferta Cere oferte
Vacante

YANAKIEV CLUB HOTEL

4 stele

   Borovets, Bulgaria

Vacanțe la Schi în Bulgaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere YANAKIEV CLUB HOTEL, Borovets, Bulgaria

Localizare: Yanakiev 4* este unul din cele mai noi hoteluri din Borovets, chiar la baza partiei.


Cazare: Hotelul dispune de 34 camere duble si 6 apartamente echipate cu balcon, TV prin cablu, minibar, telefon, internet, baie cu cada si uscator de par. Fiecare camera dubla dispune de pat suplimentar,


Facilitati Hotel: centru modern si echipat de Ski, centru SPA cu piscina interioara cu vedere la partii, baie de aburi, sauna, masaj, lobby bar, piano bar, fast food restaurant, parcare subterana si exterioara, sala de conferinta.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.