Cere oferta Cere oferte
Vacante

Royal Plaza Apartments

   Borovets, Bulgaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Royal Plaza Apartments, Borovets, Bulgaria

Localizare: la 50 m de skilift, in partea centrala a statiunii la 1 ora de condus de Sofia, la 1300 m altidtudine.


Website: http://apartmentsborovets.com/gallery/


Capacitate: 45 de unitati - apartamente cu unul si 2 dormitoare, studiouri.


Facilitati Hotel : dispune de 4 etaje, seif la receptie (contra cost, cca 1 eur/zi), lift, rent a car, garaj, centru pentru depozitarea materialelor sportive, magazin, bancomat,exchange, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate garanta/rezerva din agentie).


Facilitati camere: toate camerele sunt dotate cu chicineta, living, Tv prin cablu, intrnet, balcon . Studiourile au cca 40 mp, pat matrimonial, canapea extensibila , kitchineta utilata, ceainic electric, filtru de cafea, toaster, plita electrica, cuptor, aspirator, frigider, TV, uscator de rufe, baie cu cada sau dus, podeaua este acoperita cu parchet, incalzire. Apartament 1 dormitor (65 mp): pat matrimonial in dormitor si canapea extensibila in living cu usa comunicanta intre cele 2 unitati, kitchineta utilata., iar apartamentele cu 2 dormitoare au cca 85 mp.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.