Cere oferta Cere oferte
Vacante

Premier Luxury Mountain Resort

5 stele

   Bansko, Bulgaria

Vacanțe la Schi în Bulgaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Premier Luxury Mountain Resort, Bansko, Bulgaria

Localizare: Premier Luxury Mountain Resort 5* este situat in Bansko la 700 m de gondola.Facilitati complex: 125 de camere si suite, 10 camere ' Premier Collection', Restaurant 'Amvrosia' - specific grecesc si mediteraneean, 'Nectar Bar' - bauturi loale si internationale, cocktailuri. Restaurant 'Dionyssos' - se serveste micul dejun american si cinele; parcare subterana si exterioara gratuita cu pana la 80 de locuri, centru SPA - 'Aphrodite'.


Camerele duble: au 30 -42 mp si sunt dotate cu pat dublu sau twin, sofa /fotoliu, baie cu dus, uscator de par, halate de baie si papuci,safe, LCD TV prin satelit, minibar, aer conditionat, balcon /terasa, facilitati pentru prepararea de ceai /cafea.


Junior Suite: 45 -60 mp, living + dormitor separate, baie cu dus, uscator de par, halete de baie si papuci, safe, 2 televizoare LCD prin satelit, minibar, balcon /terasa, facilitati pentru prepararea de ceai /cafea.


Executive Suite: aceleasi facilitati ca Junior Suite-le dar au 2 dormitoare.


Superior Suite: are 2 nivele, 75 mp, living room - etajul inferior, dormitor - etajul superior, , baie cu dus - la etajul superior, produse Yves Rocher la bai, uscator de par, halete de baie si papuci, safe, 2 televizoare LCD, minibar, aer conditionat, balcon /terasa, facilitati pentru prepararea de ceai /cafea.


Dublele Premier: 40 -42 mp, luxoase, cu vedere la poalele muntilor Pirin, mobila italiana, paturi duble, sofa/fotoliu, uscator de par, halate de baie si papuci, safe, LCD 32' si DVD player, minibar, aer condtionat, facilitati pentru prepararea de ceai /cafea, micul dejun in camera, obtinerea mai rapida a skipass,etc fara a sta la coada.GRATUIT: wireless, acces la SPA ( piscina interioara, 3 tipuri de sauna, dusuri Kneipp, sala de gimnastica ), transport pana la gondola.


Observatii: in perioada 19.10 - 21.12 demipensiunea se poate servi ca meniu fix cu 3 feluri principale. Cina Festiva de Revelion si de Craciun este optionala si nu include bauturi.
Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.