Cere oferta Cere oferte
Vacante

Polaris Inn Aparthotel

3 stele

   Bansko, Bulgaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Polaris Inn Aparthotel, Bansko, Bulgaria

Localizare: Aparthotel complex Polaris Inn 3* este situat in zona 'Gramadeto' , la numai 150 m de skilift si la 10 minute de mers pe jos de zona comerciala.Facilitati: complexul detine 45 de apartamente, receptie 24 de ore, lobby bar, sauna, piscina interioara, parcare.Apartamentele sunt dotate cu: telefon, TV satelit, firigider, cuptor cu microunde, facilitati pentru ceai/cafea, pat dublu.Cinele se servesc in restaurante locale traditionale (mehana)


GRATUIT: parcare, depozit echipament skiTaxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.