Cere oferta Cere oferte
Vacante

PERELIK

3 stele

   Pamporovo, Bulgaria

Vacanțe la Schi în Bulgaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere PERELIK, Pamporovo, Bulgaria

Localizare: Hotel Perelik 3* este chiar in centrul statiunii. Cazare: Hotelul dispune de 164 de camere duble, 8 single, 31 apartamente si 9 triple dotate cu radio, telefon, Tv prin canlu, minibar, baie cu wc si cada. Facilitati Hotel: restaurant clasic, restaurant italian, taverna, sky bar, disco club, piscina interioara, fitness, bowling, biliard, centru SPA cu solar, sauna, masaj, proceduri cosmetice si de coafor, parcare pazita, garaj, centru de shopping, 4 sali de conferinta si un tunel catre hotel Orlovets. GRATUIT: accesul la piscina interioara, fitness, sauna, transfer la skilift si inapoi, depozit pt echipamnetul de ski. Observatii: All Inclusive Flexy include ski pass ziua + noapte gratuita de ski ( pana la ora 22 :00 in functie d eprogram ), numarul de zile in care este inclus ski pass este egal cu numarul noptilor din sejur, ski pass-ul se poate folosi jumatate de zi : in ziua sosirii si a plecarii, la un sejur de 2 -3 nopti - 1 noapte gratuita de ski, la sejur de 4 -5 nopti - 2 nopti se ski , la sejur de 6 -7 nopti - 3 nopti de ski gratuite, noaptea gratuita de ski este posibila in ziua de dupa check in si in zilele urmatoare si poate fi oprita datorita anumitor evenimente. Ski pass-urile sunt nominale, au si poza turistilor si se primesc la hotel la centrul de informatii.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.