Cere oferta Cere oferte
Vacante

PARK HOTEL GARDENIA

4 stele

   Bansko, Bulgaria

Vacanțe la Schi în Bulgaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere PARK HOTEL GARDENIA, Bansko, Bulgaria

Localizare: in centrul statiunii, deschis in 2006, la 5 minute de biserica 'St Trinity'.Facilitati Hotel: hotelul detine 84 de camere duble ( 30 mp ), 4 camere de lux ( 50 mp ), 1 apartament prezidential cu incalzire centrala, wireless, acces la internet si dispune de Lobyy bar, restaurant Mehana, lift panoramic, centru SPA, receptie, paracare, transport catre gondola, exchange.


Facilitati camere: toate camerele sunt dotate cu 2 paturi twin sau pat matrimonial, telefon, TV, safe, minibar, acces la internet, incalzire, baie cu cada si dus, camerele de lux si apartamentele au si jacuzzi, uscator de par, halate de baie si papuci, buton de panica.


GRATUIT: accesul la piscina, sauna, baie de aburi, fitness, jacuzzi, club pentru copii 3 ore si transfer catre gondola. Accesul cu animalele de companie Nu este permis


Observatii: in Family Room, Apartament si Dubla Lux nu se recomanda cazarea a mai mult de 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti, alte combinatii de cazare sunt on request in functie de disponbilitate.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.