Cere oferta Cere oferte
Vacante

Olymp

3 stele

   Bansko, Bulgaria

Vacanțe la Schi în Bulgaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Olymp, Bansko, Bulgaria

LOCALIZARE: situat la intrarea in statiune intr-o zona linistita, la numai 2 km de skilift si la 5 minute de mers pe jos de zona centrala.

FACILITATI CAMERE: Hotelul dispune de 2 cladiri conectate cu un unmar de 30 de camera duble, 4 apartamente si 2 maisonette. Camerele duble au aproximativ 12 mp, 2 paturi twin sau pat dublu, vedere catre munti, incalzire, TV prin satelit, telefon, acces la internet, mini bar, mocheta pe jos, baie cu dus. Camerele duble de lux au in jur de 19 mp si canapea extensibila. Apartamentul cu un dormitor are in jur de 33 mp, pat dublu sau 2 paturi twin, canapea extensibila, vedere catre partii / munte, balcon, TV prin satelit, telefon, acces la internet, mini bar, mocheta, baie cu dus, usa intre living si dormitor.

FACILITATI HOTEL: Hotelul dispune de : receptie 24 de ore, seif la receptie, lobby bar spatioas, restaurant principal cu semineu, tavern, sala de conferinta, fitness, centru SPA, loc de joaca pentru copii, depozit pt echipamentul de ski, parcare gratuita, gradina de vara cu gratar, piscine exterioara, shuttle bus pana la prima statie a skiliftului, spalatorie si curatatorie, transferuri, inchirieri masini, inchirieri biciclete.

GRATUIT: acces la sauna, Jacuzzi, baie de aburi, piscina shock, zona de relaxare, zona pentru copii, internet, parcare, transport pana la prima statie de skilift, depozit pt echipamentul de ski

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.