Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Murite Club Hotel, Razlog, Bulgaria

Locatie
La 9 km de Bansko, 1 km de orasul Razlog, la 230 km de aeroportul "Macedonia" din Salonic.Format din 4 cladiri cu 5 etaje (11 lifturi). Fiecare cladire are un nume propriu: Azalea, Orchidea, Camelia, Jasmine.Cladirea Azalea (centrala): receptie, bar, club de noapte, spa. 
Recomandari
Hotelul a fost construit în 2008. 4 cladiri cu cinci etaje, teritoriu extins, o selectie de camere confortabile spatioase, servicii pentru copii, piscine, internet, centru spa, servicii de conferinte, restaurante, baruri, club de noapte. 


Descriere camere
Total de 330 de camere: Standard Double Rooms (~20 mp), Deluxe Double Rooms (~20 mp), Apartments 1-Broom Standard (~65mp), Apartments 2-Brooms min 4 Standard (~85 mp),  Apartments 3-Brooms min 6 Standard (~115-130 mp), Apartments 1-Broom Deluxe (~65 mp), Apartments 2-Brooms min 4 Deluxe (~85 mp), Apartments 3-Brooms min 6 Deluxe (~115-130mp).Facilitati camere: paturi twin sau duble, TV prin satelit, telefon, cada/dus, uscator de par (la receptie), fier de calcat (gratuit), balcon.Servicii de menaj si schimbarea prosoapelor - zilnic. Schimbarea lenjeriei - de 2 ori pe saptamana.Double Deluxe: 2 paturi de o persoana, dulap, televizor, incalzire, cada/dus, balcon. Capacitate cazare: 2 adulti.Apartments: living cu mobilier tapitat (canapea) si unul/doua/trei dormitoare separate de o usa, bucatarie complet utilata (masina de spalat, frigider, aragaz), ustensile de bucatarie (contra cost), ceainic electric.Apartments 1-Broom: living, bucatarie, dormitor, baie. Capacitate cazare - 4 adulti.Apartments 2-Brooms min 4: living, bucatarie, 2 dormitoare, baie. Capacitate cazare - 6 adulti.Apartments 3-Brooms min 4: living, bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai. Capacitate cazare - 8 adulti.Servicii de menaj si schimbarea prosoapelor - zilnic. Schimbarea lenjeriei - de 2 ori pe saptamana.Gatitul in camere este la cerere!


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Murite Club Hotel, Razlog, Bulgaria