Cere oferta Cere oferte
Vacante

MOUNTAIN ROMANCE & SPA

3 stele

   Bansko, Bulgaria

Vacanțe la Schi în Bulgaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere MOUNTAIN ROMANCE & SPA, Bansko, Bulgaria

Localizare: este la numai 8 min. de mers pe jos / la 500 de metri / de la staţia initiala a telefericului, 10 min. de la centru, intr-o regiune foarte placuta şi linistita, deschis in 2007.


Capacitate Hotel: 11 Camere duble tip Studio - este аlcatuita din o camera cu bucatarie, bhaie cu cabina de dus, balcon sau terasa. 9 Apartamente cu un dormitor ( din 2 camere dormitor şi living cu box de bucătărie, baie cu cabină de dus , terasa/ balcon ); 4 Apartamente cu două dormitoare ( 3 camere 2 dormitoare si living ).


Facilitati camere: Toate apartamentele /camerele/ sunt mobilate cu masa in living, sufragerie cu TV, bucatarie, cuptor cu microunde, frigider, aparat pentru prăjit paine şi cană electrică pentru ceai, acces la internet gratuit, telefon, televiziune prin cablu.GRATUIT: sauna, baie de aburi, Jacuzzi, fitness, internet

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.