Cere oferta Cere oferte
Vacante

KAPHOUSE

3 stele

   Bansko, Bulgaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere KAPHOUSE, Bansko, Bulgaria

KAPHOUSE HOTEL 3* - BANSKO LOCALIZARE: Elegantul hotel Kaphouse a fost deschis pe 15.01.2007 in orasul Bansko la baza muntilor Pirin. Construit in stilul popular bulgaresc ofera o ambianta placuta si relaxanta dar deasemenea si distractie - langa hotel este un pationar; statia de jos a gondolei este la numai 5 minute distanta de hotel si de aseamnea in imediata apropiere de vechiul oras Bansko. FACILITATI: Receptie deschisa 24 ore, seifuri disponibile la receptie, un lobby confortabil cu un semineu si un mare televizor plat, loc de depozitat echipamentul de ski, piscina interioara, jacuzzi, fitness, solar, masaj, sauna, restaurant cu o mare varietate de mancaruri traditional bulgaresti, europene si bucatarie mediteraneana. CAMERELE: Toate camerele sunt elegant decorate si au telefon direct, internet, cabul TV, minibar. Baile au cabina de dus si uscator. ALTE SERVICII GRATUITE INCLUSE IN TARIF: loc depozitare echipament propriu de ski, acces gratuit la piscina interioara, jacuzzi, sala fitness, sauna si parcare.
Elegantul hotel Kaphouse a fost deschis pe 15.01.2007 in orasul Bansko la baza muntilor Pirin.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.