Cere oferta Cere oferte
Vacante

ICEBERG HOTEL BANSKO

3 stele

   Bansko, Bulgaria

Vacanțe la Schi în Bulgaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ICEBERG HOTEL BANSKO, Bansko, Bulgaria

ICEBERG BANSKO HOTEL 3* Locatie: Hotel Iceberg este situat la aproximativ 800m de la prima statie a telegondolei si de centrul orasului Bansko. Cazare: Construit in 2005, hotelul are 3 etaje, lift, si 35 de unitati de cazare. 25 de camere duble standard (2 paturi normale + 1 pat suplimentar; 3ad max), de aproximativ 16mp. Pat dublu sau paturi twin. Patul suplimentar este fotoliu extensibil. 3 camere duble superioare (2 paturi normale + 2 paturi suplimentare; 3ad max sau 2ad + 2 copii) - mai mari decat camerele duble standard, pat dublu si doua fotolii extensibile. 4 camere de familie (4 paturi normale; max 4AD), de aproximativ 50mp. - Doua dormitoare conectate, unul cu un pat dublu, iar celalalt cu paturi twin. 3 apartamente (4 paturi normale + 2 paturi suplimentare; 6ad max sau 4ad + 2 copii), de aprox. 60mp. Trei camere separate: un dormitor cu un pat dublu, o camera twin (doua paturi) si o camera de zi cu canapea extensibila; baie cu dus, WC separat. Unitatile au incalzire, TV prin satelit, telefon, Wi-Fi, mini-bar (contra cost), mocheta, baie cu dus si uscator de par. Unele camere au balcon. Tip Masa: Bed and Breakfast / demipensiune / pensiune completa. Facilitati: receptie, seif de inchiriat, depozit pentru echipamentul de schi propriu (gratuit), Wi-Fi in zone publice, sali de conferinte cu echipament tehnic (capacitate de pana la 50 de locuri), restaurant principal, lobby bar, "Mehana" (restaurant in stil traditional), sala de jocuri. Copii: scaune inalte in restaurant. Gratuit: piscina interioara, jacuzzi, baie de aburi, sala de gimnastica, transfer de la statia de jos a teleschiului. Contra-cost: Tenis de masa, biliard, sauna, masaj. Animale de companie: Nu sunt permise. Parcare: Parcare in aer liber - loc de parcare limitate. Site-ul hotelului: www.hotelicebergbansko.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.